Tuesday, March 11, 2014

Upoznajte Zmajeve - DL!

Kao što je najavljeno, predstavićemo čitaocima ekipu Plavih Zmajeva za sezonu 2014. Predstavljanje Zmajeva počinje od stuba odbrane – Defanzivne Linije, koju u sezoni 2014 čine:

Martin Lutovac
·         Pozicija: DE
·         Visina: 185cm
·         Težina: 100kg
Martin je ponikao u Zmajevima za koje je nastupao u protekle 3 sezone na poziciji Defanzivnog Enda. Inače važi za jako predanog igrača od koga se očekuje da ove sezone bude jedan od stubova odbrane. 


Aleksandar Dutina
·         Pozicija: DE/DT
·         Visina: 187cm
·         Težina: 108kg
Aleksandar je član Zmajeva 9 godina, još od 2005 godine, pored Zmajeva je 2009 godine nastupao za Gorštake Beograd u kojima je pored toga što je bio igrač bio i trener odbrane. Jedan od nekolicine igrača koji su nastupali za Zmajeve u prvoj sezoni Zmajeva sa opremom.


Srđan Komlenić
·         Pozicija: DE/DT
·         Visina: 186cm
·         Težina: 100kg
Srđan je član Plavih Zmajeva od ove sezone, ponikao je u juniorima Vukova Beograd, a pored Vukova je nastupao i za ekipu Obrenovac Sky Thunders. Popularni Meda je veoma fleksibilan igrač i sa podjednakim uspehom može da igra na svim pozicijama u Defanzivoj liniji.



Aleksandar Janjić
·         Pozicija: DE/LB
·         Visina: 194cm
·         Težina: 100kg
Aleksandar je ponikao u juniorima Vukova Beograd sa kojima je bio Juniorski Šampion Srbije 2008 godine, naredne godine je prešao u Zmajeve i takođe osvojio Juniorski Šampionat Srbije 2009 godine. Nakon sezone 2010, gde je kao član Zmajeva napravio 14 sekova, bio je nominovan za Defanzivnog MVP-a lige.  



Arsen Bjeloglav
·         Pozicija: DT/NT
·         Visina: 190cm
·         Težina: 125kg
Arsen je ponikao u juniorima Zmajevima i član Zmajeva već 7 godina. Od sezone 2013 je ujedno i trener Defanzivne Linije. Pre dve sezone je pozvan na try-out reprezentacije Srbije.



Dragan Grubić - Gudri
·         Pozicija: DT
·         Visina: 175cm
·         Težina: 105kg
Popularni Gudri je ponikao u Zmajevima i ovo mu je peta sezona u Srbiji. Protekle četiri sezone je igrao na poziciji FB, a od ove sezone će igrati na poziciji DT.



Bogdan Maksimović

·         Pozicija: DT/NT
·         Visina: 182cm
·         Težina: 125kg
Bogdan je ovogodišnje pojačanje Zmajeva iz Čačka. Započeo je karijeru u juniorskom pogonu Anđeoskih Ratnika Čačak sa kojima je osvojio Juniorski Šampionat Srbije. Od Bogdana se ove sezone očekuje da značajno poboljša defanzivnu liniju Zmajeva.



Dragan Petrović
·         Pozicija: DE/DT
·         Visina: 190cm
·         Težina: 105kg
Dragan, posle 4 godina kick boksa/boksa, zapocinje prve korake af-a u Pozarevac Outlavsima 2007 godine. Nakon 5 sezona prelazi u Plave Zmajeve, gde ove godine ulazi u 8 godinu igračke karijere. Za blog Plavih Zmajeva Dragan kaže: "Plavi Zmajevi nisu samo tim, vec kuća gde se stvarno osecate dobrodošlo i znate da možete uvek da se oslonite na svoje saigrače i drugare."



Uroš Vuković - Grizli
·         Pozicija: DT
·         Visina: 192cm
·         Težina: 110kg
Uroš, zvani Grizli, karijeru je započeo u juniorima Vukova Beograd, sa kojima je bio Juniorski Šampion Srbije 2008 godine, naredne godine je prešao u Zmajeve i takođe osvojio Juniorski Šampionat Srbije 2009 godine. Pored navedenog Grizli je bio član Juniorske reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Evropsko Prvenstvo pre nekoliko sezona.

No comments:

Post a Comment