Sunday, March 16, 2014

Nastavljamo sa predstavljanjem ekipe za sezonu 2014! Deo tima koji cemo danas predstaviti su Lajnbekeri. Na ovoj poziciji Zmajevi imaju izuzetno iskusne igrace, i ovaj deo tima definitivno cini jedan od najjačih delova ekipe u predstojećoj sezoni. Na rosteru se nalaze:


Armuš Luka - Nadal

·    Pozicija: LB/DB
·    Visina: 173cm
·    Težina: 85kg

Popularni Nadal je počeo da se bavi AmeričkimFudbalom 2006 godine u fleg timu gradskog rivala Vukova. 2008 i 2009 godine je osvojio juniorske Šampionate Srbije sa obe beogradske ekipe. Član je Plavih Zmajeva od pomenute 2009 godine, od kad je i starter u odbrani seniorskog tima. Inače je bio standardni juniorski reprezentativac Srbije i učestvovao je u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, kao i na samom prvenstvu u Francuskoj.  Prethodne sezone je pozvan na try-out za seniorsku reprezentaciju.



Lazar Bogićević



·     Pozicija: LB/S
·     Visina: 187cm
·     Težina: 90kg

Lazaru je ovo sedma sezona u karijeri. Ponikao je u juniorskom pogonu Zmajeva, sa kojima je osvojio juniorski Šampionat 2009 godine igrajući na poziciji QB. Prethodne dve sezone je odigrao u gradskom rivalu sa kojima je osvojio Šampionat Srbije dva puta, kao i CEFL regionalno takmičenje. Standardni je seniorski reprezentativac, a bio je clan i juniorske reprezentacije koja je izborila učešće na nedavno održanom evropskom prvenstvu. Ove sezone, svojim povratkom u matični klub definitivno predstavlja jedno od najvećih pojačanja ekipi. Treneri za koje ističe da su mu puno pomogli u karijeri su: Žarko Stupar, Sean Embree i Reuben Drounghs.


Željko Kostić - Žeci

·    Pozicija: LB
·    Visina: 178cm
·    Težina: 95kg

Željko je legenda Plavih Zmajeva, igrač koji je ponikao u Zmajevima, odigrao prvu sezonu sa opremom 2006 godine. Karijeru je započeo na poziciji RB i u to vreme je važio za jednog od najboljih srpskih RB-ova. Imao je kratku epizodu u gradskom rivalu 2008 godine kada je dobio i priznanje za najboljeg mladog igrača u Srbiji. Po povratku u Zmajeve prelazi na poziciju LB, na kojoj i danas igra. Pored svega navedenog zabeležio je vise nastupa za seniorsku reprezentaciju Srbije.



Miloš Josović

·    Pozicija: LB
·    Visina: 184cm
·    Težina: 95kg

Miloš je počeo da se bavi Američkim Fudbalom 2009 godine u ekipi Čačak Angel Warriors-a. Ovo mu je treća sezona u ekipi Plavih Zmajeva. A ovaj sjajan momak i igrač je inače bio starter u juniorskoj reprezentaciji Srbije u kvalifikacijama za evropsko prvenstvo, kao i na samom evropskom prvenstvu za juniore u Francuskoj.



Robert Lajtman

·    Pozicija: LB
·    Visina: 183cm
·    Težina: 85kg

Robert je jedan od starosedelaca u ekipi Zmajeva, nastupao je za Zmajeve još u periodu kada se u Srbiji fudbal igrao bez opreme. Ove godine se ponovo priključio ekipi posle pause od nekoliko sezona, a od njega se očekuje da bude onaj stari koji je svojevremeno zaslužio poziv u seniorsku reprezentaciju Srbije.



Mladen Gajić

·    Pozicija: LB
·    Visina: 175cm
·    Težina: 85kg

Mladenu je ovo treća sezona u ekipi Plavih Zmajeva, klubu u kome je načinio svoje prve fudbalske korake 2011 godine. Od prošlogodišnjeg startera u odbrani se ove očekuje da bude jedan od glavnih faktora u odbrani Plavih Zmajeva.

No comments:

Post a Comment