Thursday, April 3, 2014

Počinje Sportklub Superliga Srbije - Zmajevi se brane od Imperatora


Posle skoro godinu dana pauze, najbolji timovi Srbije izlaze na teren! Na premijernom meču Sportklub Superlige Srbije će se u nedelju na terenu SC Lokomotiva u 14h sastati domaći Plavi Zmajevi Beograd i gosti iz Niša - Imperatori.


Ovo će biti prva utakmica ove godine za Imperatore, dok su Zmajevi prošlog vikenda odigrali prvu zvaničnu utakmicu u okviru CEI Interlige protiv aktuelnih šampiona Mađarske i zabeležili pobedu posle preokreta. O stilu igre koji će gajiti Imperatori ove sezone se u ovom trenutku ne zna puno jer su imali nekoliko promena u igračkom kadru na ključnim pozicijama. Utisak je da je ekipa Imperatora nikad jača, doveden je mlad i perspektivan QB Stefanović iz Kragujevca, kao i nekoliko ozbiljnih igrača iz Amerike, od kojih će Richard i Lay imati pravo nastupa na ovom meču.


Plavi Zmajevi definitivno ulogu favorita prepuštaju ekipi iz Niša, i pokušaće da i pored pobede protiv ekipe Hurricanes-a poprave utisak, pre svega u napadu. Za blog Plavih Zmajeva izjave su dali jedni od najzaslužnijih za pobedu protiv Mađarske ekipe: 


"Na utakmici protiv Niša, pre svega očekujem fer i korektnu utakmicu sa obe strane i da naravno prođe bez povreda. Mi smo lepo startovali na početku sezone pobedom protiv Mađarskog Šampiona Budimpešta Hurricanes-a. ali sada nas čeka otvaranje domaće lige protiv protivnika koji želi da nam se revanšira za prošlosezonski poraz u Beogradu. Uvideli smo greške iz prošle utakmice i trenirali kako bi ih sveli na minimum, kako bi smo bolje ušli u meč. Na kraju će svakako bolji i spremniji pobediti" - Luka Armuš S


"Očekujem jaku igru protivnika, a posebno nosioca igre trkača Leja. Mi ćemo svakako izaći u najjačem sastavu, pružiti najbolju igru i nadamo se na kraju pobediti. I mi i nišlije smo svesni da ova utakmica nosi veliki ulog, može da znači ulazak u plejof, a može i da čekira kartu za niži rang" - Marko Vasović OL

Dođite u nedelju da podržite Zmajeve!



No comments:

Post a Comment